Κτήμα Μιχαηλίδη
NEAΚτήμα Μιχαηλίδη9 Ιανουαρίου 2017 By Trabica SocialΟ Greek Gastronomy Guide εξερευνά την ιστορία πίσω από το Κτήμα Μιχαηλίδη και προτείνει το μοναδικό κρασί του.Κάντε κλικ
read moreNEAΚτήμα Μιχαηλίδη9 Ιανουαρίου 2017 By Trabica SocialΟ Greek Gastronomy Guide εξερευνά την ιστορία πίσω από το Κτήμα Μιχαηλίδη και προτείνει το μοναδικό κρασί του.Κάντε κλικ
read moreΝΕΑΠόλη της Δράμας προσγείωση σε ιταλικό έδαφος5 Ιανουαρίου 2017 By Trabica SocialΤο τμήμα επιχειρηματικότητας Plus.gr προτρέπει τους οινόφιλους να εξερευνήσουν τα μοναδικά κρασιά του Κτήματος Μιχαηλίδη και να μυηθούν στα…
read moreNEAPyli White 2018 | Νικητής των Assemblages Blancs Du Monde 2019 | Στρασβούργο 20199 Απριλίου 2019 Από το Κτήμα ΜιχαηλίδηΤο Pyli White 2018 του Κτήματος Μιχαηλίδη βραβεύτηκε ως το κρασί…
read moreΝΕΑΚάνοντας μια οινική περιήγηση στην πόλη της Δράμας5 Ιανουαρίου 2017 By Trabica SocialΤο ταξιδιωτικό τμήμα της εφημερίδας «Καθημερινή» προτείνει το Κτήμα Μιχαηλίδη, μεταξύ άλλων κτημάτων, ως έναν από τους προορισμούς…
read moreNEAΚτήμα Μιχαηλίδη5 Ιανουαρίου 2017 By Trabica SocialΤο Agronews.gr εξερευνά και εμβαθύνει στην οινοποιητική φιλοσοφία του Κτήματος Μιχαηλίδη, στην ενότητα Winetrails.Κάντε κλικ
read moreΝΕΑΠόλη της Δράμας προσγείωση σε ιταλικό έδαφος9 Ιανουαρίου 2017 By Trabica SocialΗ ελληνική ειδησεογραφική πύλη Newsbomb.gr προτρέπει τους οινόφιλους να εξερευνήσουν τα μοναδικά κρασιά του Κτήματος Μιχαηλίδη και να μυηθούν…
read moreNEAΚτήμα Μιχαηλίδη9 Ιανουαρίου 2017 By Trabica SocialΟ Greek Gastronomy Guide εξερευνά την ιστορία πίσω από το Κτήμα Μιχαηλίδη και προτείνει το μοναδικό κρασί του.Κάντε κλικ
read moreNEAPyli Red 2012, Κτήμα Μιχαηλίδη (ΠΓΕ: Δράμα)9 Ιανουαρίου 2017 By Trabica SocialΤο περιοδικό KLIK προτείνει το κόκκινο κρασί Πύλη του Κτήματος Μιχαηλίδη σε όλους τους οινόφιλους για την εξαιρετική του…
read moreNEAΟινοποιοί της πόλης της Δράμας9 Ιανουαρίου 2017 By Trabica SocialΗ εφημερίδα Kathimerini.gr επισκέπτεται μεταξύ άλλων κτήματα το Κτήμα Μιχαηλίδη και προσκαλεί όλους τους οινόφιλους να το επισκεφτούν και να δοκιμάσουν…
read more